HTML

Film-könyv-tár

Jó-ságok. Szerintünk. Filmek és könyvek. Hosszan/röviden. Hangulat szerint. Van, ami magáért beszél;) Néha a leendő exem írja, néha én. Néha mindketten. Aztán valami majdcsak kisül belőle:)

Utolsó kommentek

2011.07.20. 16:59 michaela77

esti ajánló

Fedezd fel Forrestert
Viasat3, 21.25

 

 
Szeretem Sean Conneryt és nagyon szeretem ezt a filmet is. Bár a történet klisék hadát tartalmazza, és kicsit talán hasonlít a Good Will Huntingra is, Sean Connery alakítása fantasztikus benne.
 
Egy magának való, egyedül élő írót alakít, akihez egy nap bemászik az ifjú afro-amerikai Jamal (Rob Brown) és ott felejti irományait. Jamalt nagyon érdekli az irodalom, az írás, Forrester pedig felkarolja őt. Egymást segítik, hiszen Jamal irodalmilag fejlődik, William Forrester pedig megtanul foglalkozni valakivel, kibújni a csigaházából (a Good Will Huntingban ugye a pszichológus Robin Williams és Matt Damon kapcsolata ilyen, csak ott matematikáról van szó, és nem irodalomról).
 
Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek.
Jó szórakozást!
michaela

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr763083897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása